Bmmr Snickarservice AB

Följ oss :

Våra tjänster

Nybyggnation

Vår expertis sträcker sig till att skapa helt nya strukturer från grunden. Med noggrann planering och skickliga hantverkare tar vi visioner till verklighet genom innovativ design och kvalitetsmaterial, oavsett om det är bostäder, kommersiella fastigheter eller andra projekt.

Renovering

Med en öga för detaljer och en passion för förvandling förvandlar vi befintliga utrymmen till moderna och funktionella platser. Vårt team av erfarna renoveringsproffs hanterar allt från ombyggnader till uppgraderingar, med fokus på stil, hållbarhet och funktionalitet.

Montage

Vi specialiserar oss på noggranna och professionella monteringstjänster för allt från möbler och inventarier till mer komplexa komponenter. Vårt mål är att säkerställa korrekt installation och hållbarhet, och vi arbetar med precision för att garantera bästa resultat för våra kunder.

Markarbeten

Med vår kompetens inom markarbeten skapar vi stadiga grundvalar för projekt av alla slag. Vi hanterar utgrävningar, jordförbättring och grundläggning med noggrannhet och effektivitet, vilket är avgörande för att säkerställa långvarig stabilitet och framgångsrika byggprojekt.

Konsulttjänster

Våra konsulttjänster inom snickeri erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt träarbetsprojekt. Med år av erfarenhet och expertis inom branschen, hjälper vi dig att förverkliga dina trädrömmar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss skapa något unikt tillsammans.

Kontakta oss

Följ oss

Hör av dig!